Sortimo inrichting Renault

Sortimo Bedrijfswageninrichting

Sortimo SR5

De bedrijfswageninrichting van de vijfde generatie, heeft de expertenjury van het internationaal gerenommeerde Plus X Awards overtuigd en is bekroond met de titel "Beste product van het jaar 2019" in de categorie "Autoaccessoires".

Door deze onderscheiding werd bevestigd dat de bedrijfswageninrichting een toekomstveilig, innovatief en richtinggevend product binnen de automobielbranche is.

Daarom mag het innovatieve bestelwagen inrichting zich bovendien opsmukken met vier van de zeven keurmerken van de Plus X Awards als teken voor merkkwaliteit: kwaliteit, functionaliteit, ergonomie, design.

Bedrijfsoverschrijdende processen kunnen dankzij SR5 verder worden geoptimaliseerd en workflows worden aanzienlijk doelgerichter en efficiënter. De bedrijfswageninrichting werd zo ontworpen dat het een directe toegang tot de benodigde gereedschappen mogelijk maakt en de vervoerde goederen overzichtelijk en goed gestructureerd kunnen worden opgeborgen. Schuifladen, koffers en BOXXen, evenals talrijke toebehoren maken van de SR5 een perfecte partner onderweg voor elk ambachtelijk bedrijf. Het beproefde en in de bedrijfwageninrichting geïntegreerde ladingbeveiligingssysteem ProSafe garandeert maximale veiligheid voor de inzittenden en de lading.

 

 

Globelyst4 – de bewezen standaard

Plan en installeer volgens individuele vereisten.

De voertuiginrichting Globelyst4 staat voor ordening, structuur en veiligheid in de bedrijfswagen. Het intelligente organisatiesysteem zorgt voor doelgerichte werkprocessen en draagt zo bij aan een verhoging van de efficiëntie tijdens de werkdag. Door een professioneel advies wordt de voertuiginrichting exact op uw behoeften en een best mogelijk gebruik van de ruimte van uw bedrijfswagen afgestemd.

Met een verscheidenheid aan accessoires en mobiele assortimenten voldoet Globelyst4 aan branchespecifieke vereisten. Het geïntegreerde ProSafe ladingbeveiligingssysteem zorgt bovendien voor het snel en eenvoudig vastsjorren en vastzetten van transportgoederen.

 

Sortimo Workmo

De afzonderlijke WorkMo modules kunnen flexibel worden gecombineerd, afhankelijk van de toepassing. Door uitgebreide accessoires, zoals werkbladen, rolplateaus of aluminium zijwanden met gaten, ontstaan toepassingsgerichte en verplaatsbare werkplekken voor werkplaats en bouwterrein. Uniek is dat de WorkMo ook compatibel is met het Sortimo BOXXen-programma.

Veelzijdige organisatieoplossingen bieden opbergmogelijkheden voor kleine onderdelen en allerlei soorten gereedschappen. Door verschillende BOXXen-partnerschappen met leveranciers van hand- en elektrisch gereedschap en montage- en bevestigingsmateriaal is een volledige systeemconsistentie gegarandeerd. Vastklikken, koppelen, alles past bij elkaar – meer productiviteit bestaat niet!