Sortimo inrichting Renault

Sortimo Bedrijfswageninrichting

Sortimo Globelyst

Globelyst zorgt voor orde in de wagen. De vele extra's en nieuwe functionaliteiten maken het zoeken in de bedrijfswageninrichting makkelijker en maken efficiënter werken mogelijk - in elke branche. Door de bijzondere materiaalsamenstelling uit sterk plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt Sortimo met Globelyst voor de hoogste kwaliteit.

Producthighlights

Beproefde Sortimo kwaliteit

De bijzondere materiaalsamenstelling van sterk plaatstaal. licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt voor de hoogste kwaliteit. Alle laden en vakkenrekken van sterk plaatstaal zijn voorzien van een poedercoating om een duurzame bescherming tegen corrosie te waarborgen. MADE IN GERMANY!

Crash getest

Met de Globelyst bedrijfswageninrichting voeren wij regelmatig crashtests en kwaliteitscontroles uit. Wij rijden met onze bedrijfswagens tegen de muur - voor uw veiligheid.

Onbegrensd veel accessoires

Met het omvangrijke Sortimo accessoiresprogramma blijft geen enkele wens van de klant onbeantwoord. Pas uw bedrijfswageninrichting aan uw behoeften aan.

Individualiteit

De Globelyst bedrijfswageninrichting overtuigt door zijn individualiteit en flexibiliteit. De bedrijfswageninrichting kan aan alle behoeften van de klant en aan individuele wensen worden aangepast. Alle afzonderlijke onderdelen van de Globelyst bedrijfswageninrichting zijn vrij te combimeren.

Sortimo HD

Sortimo HD is de bedrijfswageninrichting voor extreme belastingen. Op basis van de nieuwe composiet technologie is Sortimo HD bestand tegen de hoogste belastingen.

Uitgevoerd in donker Sortimo Design is het uitermate geschikt voor zware werkzaamheden.

Producthighlights

Extreem belastbaar

Sortimo HD bestaat grotendeels uit composiet. Dit is een vezelgebondenmateriaal van hoogwaardige vezels en hars. Dit materiaal wordt tegenwoordig in de automobielindustrie toegepast als het gaat om een combinatie van lichte constructies en extreme belastingen.

Extreem stoot- en krasvast

Door het composietmateriaal is Sortimo HD extreem robuust. Het gladde oppervlak maakt de hoogste belastingen mogelijk en het is bovendien stoot- en krasvast.

Absoluut vuilafstotend

Het Sortimo HD Black Design stoot vuil eenvoudig af en laat zich door de gladde oppervlakken makkelijk reinigen. De composietdelen zijn bovendien uiterst resistent tegen olie, benzine, logen en andere chemicaliën.

Een systeem met oneindig veel mogelijkheden

Op grond van het omvangrijke accessoirespakket laat Sortimo HD zich individueel benutten.

 

Sortimo Workmo

WorkMo staat voor Work Mobility. Sortimo heeft een multifunctioneel systeem ontwikkeld, dat als werk-, transport- en opbergsysteem kan worden gebruikt. 

Sortimo WorkMo – het mobiele werkstation met een maximum aan flexibiliteit!

Product Highlights

Stapelbare functionele modules

Rust zelf de WorkMo uit naargelang de behoefte en indeling van de dag.

Snel en makkelijk samen te stellen

Uitrusten, meenemen, opbouwen en u kunt onmiddellijk beginnen.

Flexibel in gebruik

Gebruik de WorkMo zoals u zelf wenst: als mobiele werkplaats, transportsysteem of als werkstation.

Individueel configureren

U kunt zelf de WorkMo samenstellen door de verschillende modules en het omvangrijke accessoire-programma individueel vorm te geven.

Simpleco

Simpleco van Sortimo Mini is een optimale bedrijfswageninrichting speciaal voor kleine transportwagens. Opdat u de laadruimte van uw transportwagen nog voor omvangrijke goederen kunt gebruiken, wordt Simpleco eenvoudig aan het dak van uw auto opgehangen.

Deze bedrijfswageninrichting kunt u zelf monteren en wordt na bestelling in de Online-Shop zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd.

Product highlights

Optimaal en speciaal voor kleine transporters

De laadruimte kan verder voor omvangrijke goederen worden gebruikt.

Innovatief Regal-Design van beproefde Sortimo kwaliteit

Met Simpleco krijgt u een chique en kwalitatief hoogwaardige inrichting.

Eenvoudige zelfmontage

De inrichting kan heel eenvoudig in de auto worden gemonteerd.