Easyloader laadklep

Easyloader

Laadklep on-demand

Moet u met uw bestelbus regelmatig zware goederen laden en lossen en wilt u een laadklep die niet in de weg zit wanneer u hem niet nodig heeft? Zijn de inspectie- en onderhoudskosten van een traditionele, hydraulische laadklep een belemmering voor het verhogen van uw productiviteit? Nu kunt u uw bestelwagen ombouwen tot een snelle en veelzijdige logistieke oplossing met een laadklep die onder het dak wordt opgeborgen. Wanneer u veelzijdiger wilt zijn in vervoer is EasyLoader voor u de juiste oplossing.

Opgeborgen onder het dak, Dus niet in de weg

De EasyLoader is de on-demand oplossing die er is wanneer u hem nodig heeft. Hij wordt ingeklapt tegen de binnenkant van het plafond van uw bus zodat de vloer en achterdeuren van uw bus vrij blijven wanneer u hem niet nodig heeft. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel handmatig laden en lossen, terwijl u voor zwaardere lasten een laaddok of heftruck kunt gebruiken.

Als u dergelijke voorzieningen niet bij de hand heeft kan de EasyLoader het zware werk voor u doen. U verspilt dus nooit meer waardevolle tijd omdat u moet wachten op hulp voor het lossen van die zware vracht uit uw bestelbus. En met zijn extreem lage eigengewicht biedt de EasyLoader u meer laadvermogen dan traditionele oplossingen.

Weinig onderhoud en gemakkelijk te plaatsen

Het slimme, gepatenteerde interne opbergsysteem en het elektrische aandrijfmechanisme hebben slechts een enkel uurtje onderhoud per jaar nodig. Doordat de Easyloader intern wordt opgeborgen, is het systeem beschermd tegen lichte verkeersschade en vuil, waardoor de levensduur van de Easyloader wordt verlengd en zowel uw laadklep als de vracht schoon blijven.

Dankzij het modulaire ontwerp en de eenvoudige montage kunt u uw gemakkelijk overzetten van de ene naar de andere (even grote) bestelbus.